keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Ostoksissa onnistumisesta

Savonlinnassa asuessani olen oppinut onnistumaan ostoksissa paremmin, mutta osin se johtuu siitä, etten Helsingissä niin pitänyt tavaroiden ym tyylistä enkä pitänyt niitä kätevinä. Mutta nyt olen koonnut kirjoituksiani ostoksissa onnistumisesta, kivemmasta tavasta maksaa laskuja, kaupoista, yms blogiksi http://asiakkaanavain.blogspot.fi/

23.6.2018   Nuo ovat siis pienellä budjetilla, esim. tavallisissa ruokaostoksissa mahdollisia parannuksia. Jollei epäonnistu ostoksissa niin usein, niin ei tarvitse ostaa tilalle mitään korvaavaa, ja niin jä parempi rahatilanne. Kanssa jos ostaa vaikka 20 senttiä kalliimman jugurtin ym ostokset, niin jos ne on valittu juuri itselle kivan, kiehtovan tyyppisiä, kuten vaikka mummolamainen, juhlava,marjaisa tms,niin jää niistä kylläisempi olo ja voi jättää jotakin ostamatta.
Kanssa jos kauppa tai etenkin paikkakunta on vetonauloinaan lempijtuttujasi pitävä,niin sekai myy halvala juuri sinulle hyviä tuotteita, eli sinulla on niihin useasti varaa, vaikka eläisit pienellä budjetilla, ja silloin ne kai ovat myös hyviä käyttöönsä ja kestävät pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti