torstai 15. helmikuuta 2018

Luksuksen oloisuutta ilman rahanmenoa

Johtuneekohan siitä, että Savonlinna on matkailupaikkakunta ja taide- & luonto tuovat näyttävyyttä, samoin vanhukset, mutta aika usein tulee joistakin tavallisista ostoksista mieleen luksus, sitäkö osin ihmiset täältä hakevat.
Mutta tähän ajattelin kerätä muutamia linkkejä tai lainauksia kirjoituksistani, joista tuntuisi tulevan luksus jotenkin hyvälaatuisena, motivoivana.

"Yksi huone per asukas on luksus mutta enemmän huoneita tekee apeaksi. Yhteen huoneeseen mahtuvat vain parhaat tavarat ja ikävät täytyy tilanpuutteen vuoksi heittää pois. "

http://asiakkaanavain.blogspot.fi

http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2015/08/sisustamisesta-yms.html

http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/02/vuodenkierto-ja-henkinen-hyvinvointi.html

http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi

http://talesfromforest.blogspot.fi/

http://savolaisuudesta.blogspot.fi/2016/07/kirjastoista.html

http://musiikkipaivakirja.blogspot.fi

"Ruuanlaitosta
"Paremman makuista samasta
Kun ruokaa kypsentää tai sen osien määriä arvioi ja on ennenkin tehnyt samaa tai samantapaista ruokaa, niin on tunteenomainen mielikuva siitä, milloin se kypsennettynä tai millä ainemäärillä olisi ollut parhaimmillaan tai juuri tietyntyyppisenä parhaimmillaan. Ja kun ottaa ohjeekseen nuo tunteenomaiset mielikuvat aikamääristä, kypsyysasteista, ainesten määristä, erilaisten elementtuen sopivuudesta yhteen, yms, niin samalla määrällä vaivaa, aikaa, rahaa, aineksia saa parempaa ruokaa."

Vastaavasti jos on muussa taidossa omaa osaamista, niin tunteenomaisten mielikuvien mukaan rytmittäen voi yltää parhaimpaansa."
Jos näin ei elämänlaatu kumminkaan ole kyllin hyvä, niin terveellä tavalla tekeminen ja terveet elämäntavat yleensä korjaavta ongelmat pois http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html

21.2.2018   Ettei olisi enää niin lytyssä, linkkejä http://mythoughtsaboutnews.blogspot.fi/2018/02/for-too-much-squeezed-people.html
  Ongelmista eroon http://eroonmasennuksesta.blogspot.fi

22.2.2018   On tuossa tuo ostoksissa onnistumisen linkki, eli on tämä oikeastaan luksuksen oloisuudesta huokealla, mutta toisaalta jos rahankäytöstä aloittaa, niin tilanne menee liian vikkelään, ei opi vanhoilta uriltaan paremmin onnistuvaan ostamiseen, ja niin on rahatonna eikä ole luksusta, eli kokeile ensin ilman rahanmenoa ja lue myös ostoksissa onnistumisesta, niin ehkä ajan kanssa ostoksillakin saa paremmin luksuksen oloisia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti